Kozijnen

Kozijnen

Vervangen of aanpassen van uw kozijnen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

De houten kozijnen worden zowel bij renovatie als bij nieuwbouw in onze werkplaats op maat gemaakt. Alle soorten houten kozijnen, bijvoorbeeld getoogde kozijnen, worden in de juiste stijl en passend voor uw woning gemaakt. De kozijnen kunnen worden geleverd inclusief beglazing en hang- en sluitwerk.

Timmerbedrijf Wensveen is al jarenlang specialist in allerlei soorten timmerwerkzaamheden. Door onze ruime ervaring worden gedegen materialen gebruikt en uitsluitend kwaliteit met garantie geleverd.

Ook kunt u bij ons terecht voor inbraakpreventie:
-leveren en monteren van raam en deursloten volgens politie keurmerk

Daarnaast bent u voor monumentaal timmerwerk bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over onze kozijnen voor in Nieuwerkerk aan de IJssel? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een offerte aan bij Aannemer Wensveen

Specialist in kozijnen en andere soorten timmerwerkzaamheden

Timmerbedrijf Wensveen is, naast het vakkundig maken van kozijnen in Nieuwerkerk aan den IJssel, ook specialist in andere soorten timmerwerkzaamheden. Veel van deze werkzaamheden worden in onze werkplaats op maat gemaakt.

De overige timmerwerkzaamheden:

Dakkapellen
Afbouw
Kasten
(Inloop)kasten
Ombouwradiator

Wij maken ook kozijnen voor o.a. in Capelle aan de IJssel en Moordrecht.

Als er meer gemaakt moet worden dan kozijnen

Timmerbedrijf Wensveen is tevens een betrouwbare installateur van complete badkamers en los sanitair. Daarnaast kan Wensveen ook ingeschakeld worden als aannemer voor verbouwingen.

Vraag meer informatie aan via onze website. 06 53177283 / 0180 313176 (na 18.00 uur)