Badkamer installatie

Installatie van sanitair in uw badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u een geheel nieuwe badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel of alleen een nieuw toilet, een ander bad of liever een douche? Aannemer Wensveen installeert alles netjes en tegen een scherp tarief. Wij adviseren u over het ontwerp, de indeling en de geschikte materialen voor uw (nieuwe) badkamer.

Regelt u liever zelf een deel van het materiaal? Aannemer Wensveen heeft hier geen problemen mee. Met onze zeer ervaren vakmensen in het installeren van de badkamer wordt uw badkamer precies zoals u in gedachten had.

Meer weten over de kosten van een nieuwe badkamer of het installeren van sanitair? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een offerte aan bij Aannemer Wensveen

Waarom een (nieuwe) badkamer via Roel van Wensveen?

Een badkamer wordt veelvuldig gebruikt. Deze moet naar uw wens zijn en tevens goed geïnstalleerd. Aannemer Wensveen biedt u het volgende:

Geen onverwachte kosten achteraf
Scherp tarief
Meer dan 25 jaar ervaring
Eigen inbreng van materialen mogelijk
Extra garantie buiten de fabrieksgarantie
Laat u een nieuwe badkamer installeren door aannemer Wensveen, dan krijgt u naast de eventuele fabrieksgarantie op de producten ook 3 jaar garantie op de installatie werkzaamheden! Wij plaatsen sanitair of gehele badkamers ook o.a. in Capelle aan de IJssel en Moordrecht.

Badkamers en meer

Aannemer Wensveen is niet alleen een betrouwbare installateur van complete badkamers en los sanitair, maar kan ook ingezet worden bij renovatie en nieuwbouw. Timmerwerkzaamheden die om maatwerk vragen, regelt u via Timmerbedrijf Wensveen.

Vraag meer info aan via onze website of bel! 06 53177283 / 0180 313176 (na 18.00 uur)