Verbouwingen

Verbouwen in Nieuwerkerk aan den IJssel met aannemer Wensveen

Uw woning verbouwen? Wilt u uw zolder verbouwen of uw badkamer? De totale woning of uw bedrijfspand. Aannemersbedrijf Wensveen is al 25 jaar actief als aannemer en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd.

Naast het feit dat wij altijd de beste kwaliteit leveren, kunt u ons vertrouwen. Wij leveren wat u wenst en is afgesproken, waarbij wij goede communicatie belangrijk vinden. Wij combineren onze vakkennis met persoonlijke aandacht en maatwerk met gedegen kennis van de gemeentelijke regelgeving voor bouwvergunningen.

Wilt u meer weten over verbouwen, ook buiten Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u interesse in wat de kosten zullen zijn bij een verbouwing met aannemer Wensveen?

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan bij Aannemer Wensveen

Stap voor stap verbouwen

Verbouwen moet je zoveel mogelijk aan de aannemer over kunnen laten. Hiervoor moeten de kosten en de deadline datum van de verbouwing bekend zijn. U wilt natuurlijk geen onverwachte kosten achteraf. Bij aannemer Wensveen werken we volgens de volgende stappen:

Offerte: hierin worden materialen en werk in detail omschreven
Vergunningen: na akkoord offerte worden de nodige vergunningen aangevraagd
Planning: realistische planning gebaseerd op uw wensen
Tussentijds overleg: evaluatie vorderingen en ruimte voor aanpassingen
Oplevering: project afgerond inclusief 5 jaar garantie op werk en materialen
U kan ons ook inschakelen voor een verbouwing in o.a. Capelle aan de IJssel en Moordrecht.

Overige diensten

Roel van Wensveen kan niet alleen verbouwen, maar is tevens een betrouwbare installateur van complete badkamers en los sanitair. Daarnaast is ook Timmerbedrijf Wensveen onafscheidelijk verbonden met de aannemer en inzetbaar bij renovatie en nieuwbouw.

Vraag meer informatie aan via onze website of bel! 06 53177283 / 0180 313176 (na 18.00 uur)