Timmerbedrijf Wensveen

Roel van Wensveen; timmerbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kozijnen, kasten, dakkapellen, afbouw, radiatorombouw, timmerbedrijf Wensveen maakt het voor u. Wij leveren vakmanschap door onze jarenlange ervaring en kwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen. Een professioneel timmerbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel dat maatwerk levert, daar staat timmerbedrijf Wensveen om bekend.

Timmerbedrijf Wensveen is met name in de regio Zuidplas erg actief, waardoor wij veel kennis hebben van de gemeentelijke regelgeving voor bouwvergunningen.

Meer weten over het timmerbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u al benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een offerte aan bij Aannemer Wensveen

Specialisaties Timmerbedrijf Wensveen uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Timmerbedrijf Wensveen maakt bij renovatie en nieuwbouw veel op maat, zoals deuren en ramen. Dit wordt in onze werkplaats gedaan. Wij kunnen kozijnen indien gewenst inclusief beglazing en hang- en sluitwerk plaatsen. Ook bij al bestaande deuren en ramen kunnen wij dit leveren.

Timmerbedrijf Wensveen uit Nieuwerkerk aan den IJssel is o.a. specialist in:

Afbouw
Kozijnen
Dakkapellen
(Inloop)kasten
Radiatorombouw

Overige diensten

Timmerbedrijf Wensveen is tevens een betrouwbare installateur van complete badkamers en los sanitair. Daarnaast is ze ook onlosmakelijk verbonden met Aannemersbedrijf Wensveen. Timmerbedrijf Wensveen werkt ook in Capelle aan de IJssel en Moordrecht..

Bel, of vraag meer info aan via onze website. 06 53177283 / 0180 313176 (na 18.00 uur)