Timmerwerk

Slider-3Roel van Wensveen is de gekwalificeerde specialist voor al uw timmer werkzaamheden o.a.:

Afbouw
Kozijnen
Dakkapel
Kasten
Inloopkasten
Radiatorombouw

Echt vakmanschap herkent men altijd! Door de ruime ervaring van Timmerbedrijf R. van Wensveen worden gedegen materialen gebruikt en uitsluitend kwaliteit met garantie geleverd. Omdat het altijd gaat om maatwerk nodigen we u graag uit om een vrijblijvende offerte aanvraag te doen zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werkzaamheden en de kosten.

Bij renovatie en nieuwbouw worden dakkapellen, kozijnen, deuren en ramen in onze werkplaats gemaakt. Alle materialen worden precies en vakkundig op maat gemaakt. Ook kunnen speciale getoogde kozijnen of andere kozijnen passend voor uw woning in de juiste stijl gemaakt worden. De kozijnen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief beglazing en hang en sluitwerk. Ook kunnen wij het plaatsen van veiligheid hang en sluitwerk op u bestaande ramen en deuren verzorgen.

Timmer en Onderhoudsbedrijf Wensveen is o.a. actief in de regio Zuidplas, deze regio omvat de plaatsen Nieuwerkerk aan den Ijssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle. Door onze regionale benadering onderscheiden we ons met een zeer snelle service, opvolging en uitvoering!

De mogelijkheden van Wensveen Timmerwerken zijn onbeperkt en te uitgebreid om op de website te tonen. Dus heeft u voor uw woning timmer werkzaamheden en u vraagt zich af wie dit professioneel met vakmanschap kan uitvoeren vraagt u dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan of belt u direct
06-53-177 283!