Badkamers

Slider-6

Badkamers door Aannemersbedrijf Roel van Wensveen

Zoekt u een een betrouwbare installateur die graag mooi en goed werk aflevert tegen een reëel scherp tarief? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Wensveen aan het juiste adres! Wij verzorgen het installeren van uw complete badkamer en de installatie van los sanitair zoals b.v. toilet, wasbak, douche of bad. Ook kunnen wij u goed adviseren over het ontwerp, de indeling en de te gebruiken materialen voor uw badkamer.

U kunt afspreken of u zelf de materialen levert of dat u dit liever door de aannemer laat verzorgen. Vaak worden sanitair en tegels door de klant verzorgd en zorgt de aannemer voor de overige materialen.

Wij leveren sanitair van alle bekende merken! Voor het uitzoeken van tegels kunnen wij voor u een afspraak maken in de showroom van onze leverancier. Deze leverancier heeft naar ieders keus in prijs en smaak een ruim aanbod.

Er word een offerte op maat gemaakt op basis van een vaste en totale aanneemsom zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Installatie Garantie:

Uiteraard wilt u lang genieten van uw nieuwe badkamer. Daarom is het van het grootste belang om vakmensen in te schakelen met ruime ervaring. Als u uw nieuwe badkamer door Wensveen laat installeren krijgt u naast de eventuele fabrieksgarantie op de producten ook 3 jaar garantie op de installatie werkzaamheden!

 

Neemt u nu direct telefonisch of per email contact op voor een gratis vrijblijvende offerte 06-53-177283!