Kozijnen

Vervangen of aanpassen van uw kozijnen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

De houten kozijnen voor in Nieuwerkerk aan den IJssel worden zowel bij renovatie als bij nieuwbouw in onze werkplaats op maat gemaakt. Alle soorten houten kozijnen, bijvoorbeeld getoogde kozijnen, worden in de juiste stijl en passend voor uw woning gemaakt. De kozijnen kunnen worden geleverd inclusief beglazing en hang- en sluitwerk.

Timmerbedrijf Wensveen is al jarenlang specialist in allerlei soorten timmerwerkzaamheden. Door onze ruime ervaring worden gedegen materialen gebruikt en uitsluitend kwaliteit met garantie geleverd.

Wilt u meer weten over onze kozijnen voor in Nieuwerkerk aan de IJssel? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Specialist in kozijnen en andere soorten timmerwerkzaamheden

Timmerbedrijf Wensveen is, naast het vakkundig maken van kozijnen in Nieuwerkerk aan den IJssel, ook specialist in andere soorten timmerwerkzaamheden. Veel van deze werkzaamheden worden in onze werkplaats op maat gemaakt.

De overige timmerwerkzaamheden:

Monumentaal timmerwerk
Dakkapellen
Afbouw
Kasten
(Inloop)kasten
Ombouwradiator
Wij maken ook kozijnen voor o.a. in Capelle aan de IJssel en Moordrecht.

Als er meer gemaakt moet worden dan kozijnen

Timmerbedrijf Wensveen is tevens een betrouwbare installateur van complete badkamers en los sanitair. Daarnaast kan Wensveen ook ingeschakeld worden als aannemer voor verbouwingen.

Vraag meer informatie aan via onze website of bel 06 53177283 / 0180 313176 (na 18.00 uur)