Werkwijze

Werkwijze van Aannemersbedrijf Roel van Wensveen
Voor de grote verbouwingen worden ziet het traject er als volgt uit:

Vrijblijvende offerte aanvraag:

Als u een offerte aanvraagt bij Wensveen zal er eerst een afspraak worden ingepland om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Zodra er een goed en duidelijk beeld is van de uit te voeren werkzaamheden wordt er een duidelijke offerte gemaakt. In al onze offertes staan alle werkzaamheden en materialen apart omschreven.Wensveen werkt uitsluitend met vaste prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen onverwachte kosten achteraf!

Vergunningen:

Na Goedkeuring van de offerte worden er indien nodig vergunningen bij de gemeente en tekeningen bij een architectenbureau aangevraagd. Wensveen heeft ruime ervaring en kennis van de gemeentelijke regelgeving voor bouwvergunningen en architectenbureaus. Hierdoor krijgt u naast een goede begeleiding ook een realistisch verwachtingspatroon. Zodra de gemeente de vergunning heeft verstrekt worden de bouwmaterialen besteld en als deze binnen zijn gekomen wordt er een planning met u gemaakt.

Realisatie:

De realisatie is afhankelijk van veel factoren daarom is een open communicatie erg belangrijk. De werkzaamheden worden daarom meerdere keren tijdens de bouw besproken. U heeft altijd een vast aanspreekpunt waar u elk detail van de totale verbouwing mee kunt bespreken. Ook is er altijd een mogelijkheid voor aanpassingen tijdens de bouw. Wensveen is erg flexibel en dat zorgt voor grote klanttevredenheid.

Oplevering en garantie:

Een heel bijzonder moment waarbij naast blijdschap ook kritisch gekeken moet worden. Op alle werkzaamheden en materialen van Wensveen krijgt u standaard 5 jaar Garantie. Hierdoor is en blijft de kwaliteit gewaarborgd, ook achteraf!

Neem nu direct contact op voor een gratis vrijblijvende offerte via de website of bel 06-53-177 283