Aanbouw / uitbouw

Meer ruimte door een aanbouw in en buiten  Nieuwerkerk aan den IJssel?

Wilt u een aanbouw voor uw woning om zo meer ruimte te krijgen? Er zijn verschillende mogelijkheden voor een aanbouw in Nieuwerkerk aan den IJssel. De aanbouw van een woning kan op diverse manieren plaats vinden. Bijvoorbeeld de achtergevel uitbouwen, een serre plaatsen, een balkon, dakkapel of zelfs een dakterras.

Timmerbedrijf Wensveen heeft al een jarenlange expertise opgebouwd in Nieuwerkerk aan den IJssel en levert maatwerk. Persoonlijke aandacht is daarbij belangrijk, want elk huis is anders en daarmee ook elke aanbouw. Daarom beginnen wij bij een aanbouw met communicatie; over de wensen, ideeën, de mogelijkheden, de regelgeving en natuurlijk ook de kosten en de duur van het project.

Wenst u meer informatie over een aanbouw in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u al een beeld over wat voor aanbouw u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een offerte aan bij Aannemer Wensveen

Kosten van een aanbouw

De kosten van een aanbouw verschillen vanzelfsprekend per project. Er zijn een aantal punten die een rol spelen bij de kosten van een aanbouw. Hieronder enkele belangrijke punten:

Afmetingen: hoeveel extra ruimte bent u naar op zoek
Vergunningen: is de aanbouw vergunningvrij of niet
Bouwmaterialen: welke kwaliteit en uitstraling wenst u
Afwerking binnen en buiten: buitenkraan, verplaatsen afscheiden, aansluiten straat
Reistijd: woont u in de regio, dan bent u goedkoper uit
Wij voeren ook aanbouw projecten uit in o.a. Capelle aan de IJssel en Moordrecht.

Wat bieden wij naast aanbouw projecten

Wensveen is specialist in aanbouw projecten, maar tevens een betrouwbare installateur van complete badkamers en los sanitair. Wensveen is ook inzetbaar als aannemer bij grote en kleine verbouwingen.

Vraag gerust meer informatie aan via onze website of neem telefonisch contact op: 06 53177283
of na 18.00 uur 0180 313176.